Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg bliver drillet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at ignorere dem så synes de nok til sidst at det ikke er sjovt at drille dig mere. så kan du også prøve at gå til en voksen på din skole eller dine forældre så de kan prøve at sige til dem der driller at de skal stoppe med at drille. og du kan også prøve at sige at det ikke er sjovt at de skal stoppe med at drille dig.

  • Anonym, Dreng, 13 år

jeg ved hvordan du har det. på min gammle skole blev jeg også drillet .
Indtil jeg kom over på en anden skole . Men mit beste råd er at spørger de voksne om de ikke kan hjælpe. Og ellers så gå op til skoleinspektøren om hjælp for i realiteten går de over grænsen i realiteten må de slet ikke gå ind og kigge i din historik hvis du er logget ind på din YouTube acount det er en privat bruger . Og selv om du ikke gjorde det med vilje så husk at logge af din acount nå du er færdige med at bruge den
M.v.h., dreng 14 år Magnus.

  • ib, Dreng, 14 år

jeg syndes at du skal sige det til din mor eller far og vis det nu ikke gøre kan du alt tid flytte skole men du kan og så vendte lidt og se om di staddig drille dig held og lykke

  • touzani, Dreng, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd om hvordan man kan stoppe mobning

Bliver du mobbet, holdt uden for, kaldt øgenavne, drillet, ignoreret eller bliver du måske skubbet eller slået? Lige meget hvad skal det stoppes, for ingen mennesker skal finde sig i mobning.

Mobning forgår også på sociale medier. Det kaldes cybermobning, digital mobning eller internet mobning. Net-mobning kan have store konsekvenser, fordi det kan være svært at slette igen og det kan betyde, at den der mobbes, aldrig får en pause fra mobberiet.

Måske man kunne tro, at mobning kun forgår mellem mobberen og mobbeofferet, men faktisk er mobning ofte et resultat af en dårlig kultur i klassen. Mobning er hele klassens problem. Vidste du at din skole også skal have en antimobbestrategi? Og hvis du fortæller skolen, at du bliver mobbet, er det deres pligt at hjælpe dig.

Hvis du selv eller en du kender bliver mobbet, så kig på siden her og få hjælp til hvad man kan gøre for at stoppe mobning. Du kan se film, læse andre børns breve og BørneTelefonen svar eller du kan se, hvordan du klager til din skole.

Guide
Bliver du mobbet? Har skolen ikke hjulpet? Så har du ret til at klage. Følg guiden og se hvilke muligheder du har.

Trin-for-trin hjælp

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat