Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alene…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde?
Kender det godt det er meget svært at være den der føler sig udenfor har selv prøvet det… Hvis de venner du har bare griner når du prøver og sige noget seriøst så sig til dem at du ikke syndes det er okay! Og hvis du har svært ved at sige det så skriv det til dem

Kh 14 årig mig

  • 14 år, 15 år

Kære Lea
Jeg forstår dig! Og jeg føler med dig. Jeg har dog aldrig prøvet noget lignende, og tror måske kun derfor at jeg forstår dig. Men mit bedste råd til dig er, find en ven, prøv virkelig at find dig en ven, og det behøver ikke at være en fantastisk en til at starte med, for i kan sikkert blive endnu bedre venner med tiden. Prøv evt. At finde en ven i en anden klasse, det kan man sagtens en af mine bedste venner går i 8 klasse (jeg går i 9)
Hilsen Magnus, håber du finder nogen. 🙂

  • Magnus, Dreng, 16 år

Heej Lea, Jeg kender alt til det sig da jeg gik i folkeskole jeg var også tid alene jeg bliv så også mobbet da de så endelig snakket til mig, jeg hade en bedste ven i klasse han bliv også mobbet så vi holde sammen end til han flyttet skole. Det jeg gjorde var bare og vise dem jeg var ligeglad jeg kunne da sakkens havde det sjov uden dem jeg fandt venner over nettet skriv dem dem i fribadere og snakket i mobil, en af den Bode ikke så lang væk fra mig så besøgte jeg kede og hun bliv min bedste veninde. budt med dem i klassen det vigtige er bare du har nogen når du har fri. Det hjælp mig, måske finder du også en over nette og opgaver af personen bor i Sanne by bare på en anser skole så føler mig sig ikke så alene bare. Der hele skal nok gå? Du er aldrig alene for du har jo os er på nettet?

  • Anonymous, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat