Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Uren hud.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er en pige på snart 14 år, og døjer med det samme. Jeg begyndte at få uren hud da jeg var omkring 10 år. Jeg ved godt at du nok har fået det af vide før, og er træt af det, men prøv ikke at tænk så meget over det. Det er ikk så ofte at man kan gøre noget ved det i denne alder (af min erfaring). Alternativt kan du også måske købe en concealer, det vil ikke, tværtimod, hjælpe på at komme af med dine urenheder, men det ville måske give lidt mere selvtillid – som er det eneste der betyder noget. Ellers kan jeg også anbefale cremen “Epidou” som man kan få på apoteket hvis du har fået en reskript af lægen. Jeg bruger den selv, og den har faktisk hjulpet mig. Husk at du er smuk uanset hvad❤️

Mvh. Pige 13 år

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat