Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

For det første kan små bryster være sygt nice! Det er nemt at finde tøj og de fleste runway models er fladbrystede.
De er heller ikke nødvendigvis stoppet med at vokse. Man plejer at sige at kvinders kroppe stopper med at vokse sådan 2 år efter den første menstruation så du har 1 år endnu! Og derudover er det normalt at kroppen ændrer sig igen når man rammer 21(så der kan de begynde at vokse igen). Og bryster kan generelt varierer meget, de kan være påvirket af både vægt og præventionsmidler.
Vil også lige sige at jeg husker jeg selv tænkte meget over mine bryster da jeg var 14 men når man blir ældre begynder det ikke at betyde så meget…

  • Pige på 18, Pige, 18 år

Jeg var også vildt ked af mine små bryster da jeg var de her 13-14 år. Okay, de er da blevet lidt større nu men ikke meget og jeg er ret sikker på de ikke vokser mere. Men ved du hvad, jeg har opdaget at drenge enlig ikke går så meget op i bryststørrelse. Det de går op i er om ens niples kan blive hårde og stritte når de rører ved dem. Det kan mine heldigvis og så blir drengene sygt stolte og så kan de lege med dem og sutte og alting. Så min erfaring er at drenge går meget mere op i brystvorter end i selve brystet. Det er mere piger der går og sammeligner størrelser. Så op med humøret!

  • anonym, Pige, 16 år

Dine bryster udvikler sig helt ind til du bliver 20 år så du må bare vente men hvis du nu synes at det er virkelig træs så kan du jo købe en stor bh så det ligner du har større.. men det hjælper jo ikke rigtig på dit problem men håber du kunne bruge det aha❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat