Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Okay at gå uden bh?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det der med at “det er mærkeligt”, det rager ingen andre end dig, og hvis du selv føler sig selvsikker og har det godt med det du har på, er der ingen der skal bestemme det for dig.
Hvis du ikke mener noget frækt med det, så ser jeg intet problem i at du kan lade bh’en blive derhjemme – også når du skal i skole. Det hele handler om hvad du synes og føler, og som en der har det på samme måde, hvor jeg egentlig også helst bare har lyst til at føle mig fri, så kan jeg forsikre dig om at det er det hele værd!
Jeg tror allerede det er blevet nævnt i en af kommentarene, men hvis du ikke bryder dig om tanken om at man kan se dine nipples, så findes der sådan nogle plastikdutter der dækker dem under blusen. Eller måske en bralette? De føles rarere end en BH.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hvis dine bryster stadig vokser, hvilket jeg tror de gør i din alder, så har de nogle gange brug for støtte. Men hvis du kan mærke på dig selv at du bedst kan lidt at have dem frie, så er der kun en der skal bestemme det – nemlig dig. Det er ligemeget hvad andre mennesker synes om din beslutning.

  • Anonym, Pige, 18 år

Jeg har meget små helt faste bryster så jeg har aldrig rigtig ku se nogen grund til og gå med bh. Det eneste problem som også en skriver er hvis man fx kun har t-shirt på. hvis man så fryser eller blir tændt over noget så ens niples bliver hårde og stritter, ja så kan det ses ret så tydeligt! Men da jeg næsten ikke har noget at putte i en bh så har jeg altså valgt og la vær. niples eller ej. Det er dejlig frit.

  • skorpionpigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat