Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

SPG TIL DRENGENE

har et spg til jer drenge

syntes i støre lår er grimme eller ej?

er enelig ikke tyk

men mine lår er støre end andres

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Synes seriøst at kraftige lår er sexede. Hvis en pige har lidt store lår har hun også ofte en stor røv og hvis hun fx ligger med ryggen til med benene trukket lidt op er det seriøst virkelig indbydende.

  • David, Dreng, 15 år

Hej
Jeg synes helt ærligt at det er lige meget tykke eller tynde lår. Det dit personlighed der betyder noget

  • Dreng på 13, Dreng, 13 år

Hej, pige på 14 år.

Forståeligt spørgsmål. 🙂
Der er rigtig mange drenge der bryder sig bedst om piger med tynde lår, men der er med sikkerhed ligeså mange drenge der bryder sig bedst om piger med større lår.

Som du siger er du ikke overvægtig, så dine lår er bare naturligt større. Der er intet at skamme sig over, og det er der naturligvis heller ikke hvis man er overvægtig og har større lår af den grund. Det hele er helt okay.
Jeg kan forsikre dig for at du nok skal finde en der vil dig en dag, og sikkert også flere end bare én. :]

Prøv at lade være med at overtænk hvordan du ser ud. Det er helt normalt at gøre sig tanker om sit udseende og sin personlighed, og det gør vi drenge i den grad også. Du skulle bare vide. 😅
I min erfaring er der ligeså mange drenge der går mest op i personligheden, som der er drenge der går mest op i kroppen. Jeg anbefaler dig altså at du forsøger at finde dig en der kan lide dig for den du er, inklusiv din personlighed. Det er vigtigt at have det hele med.

Det er okay at tænke over sig selv (og selvfølgelig også at overtænke), men pas på hvis du kan komme til at tænke for meget. Det kan hurtigt gå hen og blive meget negativt for dig, og sikkert uden at der er nogen grund til det. Hav det sjovt, nyd livet! Nyd verden. Det hele er en gave. :}

Hilsen D.M..

  • DM, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat