Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min krop.

Hej, jeg hader min krop.

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Same! Det mest træls at få at vide er “det må du ikke den er perfekt som den er, elske dig selv…Blah Blah Blah!”🤮
Så det vil jeg ikke men jeg har fundet ud af hvis jeg bare kigger på bitte små ting bliver jeg mere udholdelig fx min øjen farve er pæn, det modermærke ligner lidt en fugl SEJT!
osv ja det svært at elske noget men ikke kan lide, og det bliver endnu mere svært hvis dine forældre ikke vil høre på dig men det SKAL! De fortæl hvordan du har det helt nede i maven, fortæl du vil gøre noget ved det men det er då svært fortæl hvordan det går ud over fx koncentration i skolen, eller andet når tanken om end krop rumsterer i hovedet det kunne måske få dem til at tage det seriøst og virkelig hjælpe dig💛
Jeg håber du finder ud af det fra bunden af mit hjerte🤞

  • Pige på 14, Pige, 14 år

Man kan godt være rigtig usikker på sin krop og især når man begynder at komme i puberteten. Det bliver bedre med årene! Du skal måske prøve at fokusere på de ting du godt kan lide ved dig selv og så det også meget vigtigt at du ikke sammenligner dig selv med ting fra internettet!
Jeg har selv været meget usikker men det bliver bedre! Jeg håber du indser at du unik og at alt ikke kun handler om udsende 😊

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat