Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

lille p

bliver drillet a mine venner

fordi at min pik ikke er vokset enddu

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej Dreng på 12.
du skal slet ikke lytte på hvad de andre drenge siger… tit driller man også fordi man er usikker på sig selv. du er måske usikker på din pik og det er helt ok. Alle kan være usikre og det skal nok komme at den vokser du er trods alt kun liiiige begyndt i puberteten. Så det skal du ikke tænke mere på. og hvis dine venner driller dig mere så bare husk alt de ligeså vel kan være usikre på deres egen krop.

  • mig, Pige, 15 år

Man min pik begyndte først at gro som 13 årig mener jeg det kommer bare rolig og elelrs bare vær stolt over din pik du er kun 12 og.pluselig går det stærkt og så har du måske den største. og vis det maget ireterne kan du jo altid spørge hvorfor det kigger om de er til drenge 😉 så skal de nok stoppe😂 men det kommer du skal bare vente

  • En dreng den der hade en lille pik, Dreng, 15 år

Hey. Det kan jeg virkeligt godt forstå at du bliver ked af. Det er virkeligt heller ikke i orden at være sådan. Da jeg var 10 der kom jeg som en af de første i puberteten og folk pegede fordi jeg fik hår.. de var nok misundelige. Det kan tit være sådan at folk er lidt efter hinanden fordi de er misundelige… det kan være de ikke har lyst til at have en større lillemand end dig eller at de bare.. altså at de egentligt bare driller fordi de er.. altså ikke misforstå men drenge i jeres alder kan godt være super umodne til de når 16 års alderen.. eller måske endda 18 års alderen og så går de rundt og driller og fniser af super normale og slet ikke sjove ting. Tro mig du er god nok. Kan du prøve og snakke med din far om det? Han har jo selv sådan været der du er og har det samme køn.. som dig.. altså og i kommer til at gå igennem det samme ik…

  • Er her ! Sara, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat