Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er indvandrer og min pik er omskåret

Fordi at jeg kommer fra et andet land

er min pik omskåret,

og er bange for at gå i bad efter idræt,

fordi de gør grin af det

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

Min pik er også omskåret. Det er fuldstændig normalt. Der er jo rigtig mange drenge som har forhudsforsnevering, hvor de ikke kan trække forhuden tilbage. Så derfor bliver de enden omskåret eller får et snit så de kan få forhuden frem og tilbage.
Jeg er selv mega glad for, at min pik er blevet omskåret. Du skal ikke tænke så meget over det fordi det er fuldstændig normalt. prøv at tænk/sig til dem der siger noget til det så sig at hver 3 dreng i verden har forhudsforsnevering. Og hvis man ikke får gjort noget ved det så bliver for det første ens pik ikke vasket ordentligt og for det andet så kommer der også bakterier der hvor man ikke kan komme til fordi man ikke kan trække forhuden tilbage. Så det er kun godt at man gøre sådan noget. Håber du kunne bruge mit svar.

  • Dreng, 17 år, Dreng, 16 år

Hej dreng.
Det kan jeg godt forstå!
Jeg synes bestemt ikke at man burde give kommentarer til hinandens kroppe/intimområder generelt, hvis det ikke er noget positivt.
Så jeg synes du skal have masser af selvtillid og gå i bad med de andre!
Hvis der kommer dumme kommentarer, bare sig det til en lærer!
Så kan det være du må gå tidligere i bad, eller i finder en løsning sammen.
Det kan også være en god idé at snakke om det INDEN der sker noget. Altså at du fortæller hvad du er bange for, så kan i jo finde en løsning!

Men alle er perfekte som de er. Om de nu har en omskåret pik, eller andre ting. Alle er normale og alle er perfekte, lige som de er!
Så jeg håber i finder en løsning og at du kan gåi bad uden kommentarer!❤
Mvh.

  • 😜, Pige, 14 år

Hey det helt normalt at være omskåret jeg blev også omskåret som spæd, det siges det bliver mere vigtigt for os i fremtiden 😉 men det lærer du med tiden
hilsen King

  • milfs, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat