Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Intim barbering

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på snart 15
Jeg har lige haft seksualundervisningen med min engelsk/tysk lærer før sommerferien og der snakkede vi om hvordan man barbere sig der ned og andre steder. Hun sagde at man skal gøre sin hud “varm” altså så ens hår sække åbner sig så det er nemmere at barbere sin hår af. Man kan bruge kokus olie som man smøre sin hud ind. Og så når man skal bruge sin skraber skal du stramme din hud men din hånd hvis du forstår. Du skal også bruge en skraber som ikke er en engangsskraber, men en som har nogle skarbe blade. Jeg kan anbefale gillet Venus til kvinder . Håber du kan bruge de råd.
Kh ❤️❤️

  • En der gerne vil hjælpe, Pige, 13 år

hej pige, 14 år.
jeg har selv oplevet de røde knopper. og tror som sådan ikke der er en decideret løsning på problemet. de er helt naturlige og tror nærmest alle har prøvet at have dem dernede.
det jeg gjorde var først at søge på nette for råd.
derud over tog jeg og sørgede for at hovedet på min skraber var rent, samt at bruge et rent håndklæde når jeg skulle tørre mig. på den måde undgår du bakterier osv. og ellers er det bare at være blid når du barbere dig – dvs ikke tryk eller noget. hver rolig, og så ellers bare noget barberskum.
og husk: alle har haft problemet, og de er naturlige.

håber det blev forstået rigtigt, og du kunne bruge rådene.
kh

  • pigen med samme problem, Pige, 17 år

Der er virkelig meget god information at hente på nettet angående råd og guides til intimbarbering! Det er bare at søge efter det!

  • Anonym, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat