Brev

Gstreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Da jeg var 14, kunne jeg rigtig godt tænke mig g-streng, men var også alt for bange for at spørge min mor. Men idag var jeg ude og shoppe med en veninde og vi købte nogle hver. Ingen af vores mødre vidste det, men selvfølgelig kunne vi ikke altid vaske dem selv, så de fandt ud af det. Min mor spurgte bare om det var en g-streng, og jeg svarede ærligt. Efter har jeg flere gange købt nogle med min mor. Din mor skal nok forstå det, bare køb nogle og IKKE gem dem, eller spørg hende og hun vil købe nogle

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej! Jeg ville bare lige sige at jeg “lånte” /tog min søsters i en periode og så havde jeg bare normale trusser på når jeg havde idræt! Jeg kan sagtens overveje det igen fordi det faktisk var ret dejligt! PS hun er 15!

Ellers syntes jeg bare du skal spørge din mamma og sige “hej mor kan vi måske godt prøve at købe en g streng, det bare fordi alle i min klasse har en” det virker sikkert

  • Hjælper måske, Pige, 13 år

Jeg forstår dig godt. G-strenge blive ofte seksualiserede, men i virkeligheden er det bare rart at have nogle i praktiske tilfælde. Jeg synes, du skal sige, at du godt vil have nogle underbukser, man ikke kan se gennem tights… Så kan du bl.a. selv foreslå, at man kan anvende g-strenge – og at du har hørt, dine veninder også gør det som et smart trick!
Bare en lille ide til hvordan du kan sige det!😊

  • Anna, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat