Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg så anderledes???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er en dreng på 15 snart 16 og jeg kan godt lide en af pigerne fra min klasse selvom hun ikke er begyndt at vokse Og hun begynder sikkert snart at vokse men hvis hun ikke gør så elsker jeg hende stadig. Så på en måde kan man sige du heldig at der ikke er så mange fuckboys der vil udnytte dig men du kan få en person der elsker dig for den du er 😀

  • Hjælpen er på vej :3, Dreng, 15 år

Ih hvor er det dog irriterende for dig at du har det sådan. Jeg kan sagtens forstå det kan være lidt svært, når men skælder sig ud fra mængden.
Det bare meget vigtigt at du minder dig selv om, at du ikke er “et nul”, bare fordi du er anderledes. Jeg synes selv det mega fedt, når andre mennesker er anderledes, synes nemlig det gør en person mega interessant.
Desuden afgører dit udseende ikke hvordan du er som person. Det handler bare om at være sig selv, og være tilpas i ens krop.
Det gør dig jo ikke mindre perfekt at du måske ikke har verdens største røv, eller kæmpe bryster. Vi alle er forskellige, og puberteten skal nok komme et tidspunkt. Nogen er høje, andre er lave, nogen har mørkt hår, andre har lyst hår. Vi kan jo ikke allesammen ligne hinanden?
Håber du forstod min pointe, og at du får det bedre med dig selv.
Kærlig Hilsen Anonym

  • Cecilia, 15 år

Hej du! Kender det meget godt det du går og døjer med. Jeg er selv ikke den mest udviklet i min klasse og føler at det er derfor at der er ingen drenge der vil “ha mig”. Nogen af de andre piger har alt, bryster, røv og drengene vælter over dem. Men tit så går jeg og tænker at det er jo kun derfor at de vil være sammen med dem (fordi de er udviklet) og ikke fordi at de kender dem specielt godt. Så du skal ikke være ked af at drengene ikke ser dig som den du er, det skal nok komme. Ligesom din udvikling. Du skal bare være glad for at de ikke kun vil være sammen med dig pga alt det der. Tror bare det er sådan at de tænker i den alder 😉

Håber rådet ikke var helt skudt ved siden af…

  • 12345678, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat