Brev

Bumser

Hej allesammen

Jeg begyndte at få ret mange bumser for et par måneder siden og jeg har siden prøvet at slippe af med dem ved at poppe dem, bumse creme og Face scrub men intet lader til at virke særlig godt.

Har i nogle tips

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

halløjsovs,
jeg er en pige på 12 min storebror har helt vildt mange bumser og vil rigtig gerne slippe af med dem min mor er sygeplejeske og anbefalede noget basiron cream jeg er selv begyndt at på bumser og den virker sygt godt basiron cream på 5% kan anbefales

  • pige, Pige, 12 år

Hej med dig. Jeg har selv et stort bumse problem og har lagt mærke til at det kommer med samme cyklus som min menstruation. Men hvis jeg skulle give et råd så plejer jeg at hvis jeg ved jeg skal til fx fest og kan se at der er en bums på vej smører jeg et tyndt lag tandpasta på og lader der sidde natten over. Dagen efter er de mindre

  • ❤️, Pige, 14 år

Jeg plejer bare at lade dem være og så vente på at de går væk af sig selv. Efter min erfaring bliver det tit bare meget værre efter jeg har poppet dem eller noget lignende.

Hvis man endelig skal poppe dem, tror jeg det er bedst når først bumsen er helt moden og ikke rød. Så er det nemmere at få det gule ud uden at bumsen begynder at bløde.

  • Homien, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat