Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angst for graviditet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg forstår godt dine tanker for det første er det vigtigt at du venter til du er klar jeg har ikke engang haft min første gang fordi jeg ikke var klar sidste jeg havde en kæreste jeg tror den bedste måde at sikker sig mod graviditet er at begge parter bruger en form for beskyttelse for selvom kondomer næsten er 100% sikker er der en lille chance for at man stadig kan blive gravid havde desværre en kammerat som blev gravid selvom hendes kæreste havde brugt kondom og som derefter gik en p-stav så hun også selv var beskyttet hvis du er tryk ved det og har lyst kan du også tage en snak med dine forælder om det nogen gange kan det være meget rart at snakke med sine forælder om den slags ting jeg har selv snakket med min mor om hvad jeg skulle gøre hvis jeg blev gravid ved et uheld selvom der var brugt beskyttelse og min mor lovet mig at støtte mig 100% op lige meget om jeg ville vælge en abort eller at få barnet hvis jeg skulle blive gravid mod forventning før jeg var klar

  • HM, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du bange for at du er blevet gravid? Få gode råd her

Hvis du har haft ubeskyttet sex og er bange for, om du måske er gravid, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan ved jeg, om jeg er gravid? Hvornår kan jeg tage en graviditetstest? Har lægen tavshedspligt? Kan jeg tage en fortrydelsespille?

 

Her på siden kan du få hjælp ved at prøve guiden, læse gode råd eller breve fra andre unge. Du kan også se, hvilke rettigheder du har, hvis du skal tale med din læge.

Graviditet Andre der hjælper

Klinkker for prævention og sexsygdomme

Rådgivning og undersøgelse - prævention, graviditet og sexsygdomme
Læs mere

Mødrehjælpen

Rådgivning vedr. uønsket eller planlagt graviditet og til unge forældre
Læs mere

Sexlinien

Rådgivning og information om krop, seksualitet, sex, grænser og køn (15-25 år)
Læs mere

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat