Brev

Minecraft!!!

Jeg har mange gange oplevet under spil at folk hacker og snyder for at få de ting man har arbejded over 1time for at få.

Jeg føler bare man mister ting så nemt under spil.

har i oplevet noget lignende.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Ja de er dumme men husk på at det der dem der er problemet og ikke dig, så prøv at ignorer det

  • Anonym, Pige, 12 år

Keep it real. De andre snyder, og det er ikke i orden. Du skal bare tænke på, at du har fortjent de ting, som du har fået fat i. Det har de andre ikke, når de snyder.

  • Emilie, Pige, 16 år

det er ikke i orden. men man har det jo ikke sjovt når man snyder hele tiden.

  • en glad dreng, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Chat
Chat