Brev

Jeg vil være pro gamer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal gøre begge dele.
Er drømmen at blive pro gamer, så gør det. Det er hårdt arbejde, men ligesom i alle andre sportsgrene. Hvad så når du stopper? Hvad skal du så? Vil du så til at uddanne dig som måske 30 – 40 årig? Eller vil det være rart at du i forvejen har en uddannelse at falde tilbage på? Tænk over hvad du vil den dag du ikke er pro mere, og planlæg ud fra det du vil. Du kun 15 så du vil sagtens kunne skifte mening mange gange. Men sørg for også at tænk på fremtiden, så du ikke pludselig står i en blindgyde, den dag du stoppet som aktiv pro.

Held og lykke 😊

  • A, Pige, 22 år

Jeg syntes du skal prøve at streame det kan jo være folk ser du er god og gerne vil spille med dig. Så bliver det jo lidt mere kendt. Det kan jo være at nogle større streamers begynder at spille det så kan det være du bliver pro.

  • Qnax, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat