Brev

Gamer men vil gerne feste mere nu

Hej,

jeg er en 15 årig dreng
som er virkelig i tvivl hvad jeg skal gøre,
jeg har mange venner der spiller på pc etc.
men vil hellere til fester og ned og bade med folk
men siden jeg har været en game
er det lidt som om jeg ikke kan snakke med de andre…

ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Forstår sgu godt, at du ik gider at sidde inde i mørket dagen lang, men hellere vil bruge din tid på at socialisere dig. Jeg synes, at du skal go for it. Hvad er det værste, der kan ske?

  • mussar, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Er du gamer eller gambler? Få gode råd her

Der er rigtig mange børn og unge, der spiller online spil, gamer eller dyrker esport. Mange har det som en fritidsinteresse, hvor de hygger sig med deres kammerater eller online venner. Men hvis det bliver til en afhængighed, så er det et problem, du skal have hjælp til.

Hvis du gamer rigtig meget, kan det være, du har spørgsmål som: Hvordan kan jeg game mindre? Jeg føler mig ensom, hvordan får jeg venner i klassen? Jeg bliver udelukket, når jeg spiller, hvad skal jeg gøre?

Når man gamer støder man også på muligheden for at gamble. Men hvad er forskellen egentlig? Og hvad gør man, hvis man er blevet afhængig af at gamble?

Her kan du finde gode råd, du kan se film om, hvordan andre kom ud af deres afhængighed eller du kan prøve testen, og få en fornemmelse for om gamingen eller gamblingen fylder for meget i dit liv.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat