Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

vild med ex

hej.

jeg er en pige på 12 som er slået op med min kæreste for et par uger siden,

fordi at jeg ikke var helt klar til et forhold.

nu er jeg ret vild med ham igen

men jeg tror ikke han er vild med mig,

hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Prøv at få ham som ven og hyg dig med ham på den måde. Synes det ville være ret dårlig stil hvis du prøver at score ham igen nu har du jo slået op. Bliv kun kærester hvis han stadig er mega vild med dig.

  • asta, Pige, 13 år

Hej:)
Jeg har selv været ude for det, bare ikke helt det samme. Men jeg syntes du skal sige til han du faktisk stadigvæk har følelser for ham. Det kan jo være han også stadigvæk har følelser for dig
Held og Lykke💕

  • Prøver at hjælpe, Pige, 12 år

Hvis du går sammen med ham igen, næsten med det samme efter at slå op med ham, ville han næsten sikkert se det som at du prøver at lege med hans følelser.
Du kunne måske, kun måske, prøve at forklare hvordan du har det uden ham, og at du gerne vil have ham tilbage. Derudover få det til at ligne at du virkelig mener det.

  • Alex, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat