Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ven eller crush?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

You go girl. Jeg syntes at du skal snakke med hende om det hvis det så går galt er det bare træls, men så har du prøvet. <3

  • Anonym, Mor, 21 år

hun lyder som en virkelig rar person! Jeg har selv haft problemer med at finde ud af min sexualitet, og ja, det er så fkn svært at finde ud af om man bare er en utroligt god ven eller en person man kan lide romantisk. Men jeg vil råde dig til at fortælle hende hvordan du føler. Og måske også at du har været i tvivl om det er venskabs agtigt eller romantisk. I ser ud til at have et virkelig tæt bånd, og jeg er sikker på at lige meget hvad, vil hun reagere på en sød måde. 100% at det måske vil være lidt akavet en dag efter hvis hun ikke har det på samme måde, men efter det vil alt gå tilbage til normal igen. Husk på at jeres venskab også er vigtigt for hende og at såden en lille ting som et crush ikke vil have en stor effekt. Hæld og Lykke<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat