Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg har prøvet det før det kan godt være irriterende, men så spurgte jeg over privat sms om at vi ikke kunne ses idag bare os to så sagde hun ja selvfølelig du skal noki bare prøve at spørge hende 🙂

  • Anonymous, 15 år

Hej.
Jeg forstår dit problem udemærket da jeg nogle gange er lidt ude for det samme. Nogen gange skal ens venindes kæreste bare ikke blandes ind i ens snak.

Jeg syntes du skulle skrive til din veninde og spørge om i kunne mødes. Måske snakke med dine forældre?

Eller noget helt tredje kunne være at du sagde til hendes kæreste at i lige skulle snakke pige ting som ikke han skulle høre.

Held og lykke 😉

  • Slikmunden, 14 år

Jeg havde det på præcis samme måde som dig, for et stykke tid siden. Det der hjalp var mig var ved at skrive en besked til hende om hun ikke nok ville være sammen med mig en dag bare mig og hende, jeg foreslog en tøsetur i biffen og på cafe. Da vi sad på cafeen kom jeg ind på emnet og hun forstod mig godt. For hvis hun er din bedste veninde som du siger hun er så skal hun også kunne forstå dig det er jo en af grundende til at hun er din bedste veninde. Så prøv at invitere hende i biffen og på cafe og så bare kald det en tøse weekend. Og så godt du nu kan at fortælle hende hvordan du faktisk har det, er 100 på at hun vil kunne forstå dig
Du skal selvfølgelig ikke til at sige at hun slet ikke skal være sammen med hendes kæreste men om hun måske bare kunne være lidt mere sammen med dig hvis du forstår hvad jeg mener <3

Det med at du har det svært i pige gruppen har jeg faktisk også oplevet. Du skal bare blive ved med at prøve men du må IKKE ændre dig, bare for at være sammen med dem for så er de ikke det vær. Bare vær dig selv og så ender de på en eller anden måde med at holde af dig. Lav en gruppe på Messenger og spørg om de vil med til byen eller se en film. Det er hvert fald en start og så skal det hele nok komme af sig selv. <3

  • Capri4life, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat