Brev

Tror jeg kan lig ex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej
altså det er meget normalt at kunne lide sin eks eller det synes jeg fordi altså jeg det har noget at gøre med om hvad i har gjort sammen og om i har mange gode minder sammen, det kan nemlig godt være svært at se tilbage på, men måske burde du bare spørge ham om det hvis du gerne vil have svar på det, ellers finder du aldrig det rigtige svar
håber alt løser sig og du kunne bruge mit svar

  • Hej, Pige, 14 år

Hej
Jeg ved ik om mit råd kan hjælpe, men jeg har en masse piger i min egen venne-gruppe som alle har fundet sammen med deres ex, og de bliver heletiden såret. Og det gør ondt på mig, som deres ven fordi de er alle fantastiske og jeg kan intet gøre.
Men vi har 2 ordsprog vi bruger meget, og det første lyder.
1. man skal aldrig gå tilbage til en fuser.
2. Hvis du taber en tallerken og prøver at samle den kan det muligvis lykkes, men hvis du taber en hel stakke står du bare tilbage med en masse små stykker og et kæmpe puslespil. Der bliver umuligt at samle.

  • me_4853, 17 år

Hey.
Jeg ved mange hvor det er blevet vildt kompliceret efter at de har fundet sammen med deres ex, men også mange hvor det er gået så fint. Jeg vil råde dig til at gå roligt fremad. Ikke for hurtigt ikke for langsomt.

  • Ndj, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat