Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Single og jaloux

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år,
Du behøver ikke at finde kærligheden, kærligheden haster ikke. Og du behøver heller ikke at finde ud af om du er til drenge, piger eller begge køn. Men det kunne tyde på at du måske var lidt ensom.
Du kunne prøve at snakke med dine besties om problemet, og prøve at finde en løsning sammen.

Hilsen pige på 16 år.

  • Cleansey, Pige, 16 år

Hej pige jeg kan godt forstå at du føler dig ensom. Og det er ikke rart, du behøves ikke og finde en dreng lige med det samme. Så tag dig god tid og snak med X og K om det og om de måske kunne ligge lidt extra tid til dig for man kan høre det er det du har brug for smukke

Håber du får løst problemet

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg kan rigtig godt forstå dig… man kan føle sig forkert, udenfor osv osv! Men en ting der er helt sikkert er du skal føle dig klar søde…. Noglegange kan man tro man er klar uden at være det…. fordi de andre har kærester.. men husk… vær klar. Det med forelskelse kommer og kærester. Jeg har heller ikke prøvet det… prøv og snak med veninderne om hvor ked af det at du bliver når de kun snakker om det.. du kan sige : hey piger… jeg kan godt noglegange føle mig udenfor i snakkede… eller : hey piger…. Jeg bliver lidt ked af det når vi kun snakker om det her fordi jeg ikke har en kæreste… kan vi snakke om noget jeg kan være med i?
Du kan godt
Og det ved jeg søde dig! <3 <3

  • Pigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat