Brev

Min kæreste vil ha’ sex

Hej:)

 

jeg er en pige på 13 år som har en kæreste på 14 snart 15.

Jeg elsker ham, men hver gang vi er sammen er det som om han hele tiden prøver at vil ha sex med mig. Jeg afviser ham, da jeg ikke føler at jeg er klar til det i en alder af 13 år. Men hver gang jeg afviser ham for jeg det bare rigtig skidt med det, og for dårlig samvittighed:( for som sagt jeg elsker ham, og vil gøre hvad som helst for ham<3

 

men jeg er bange for at han blir sur og ked af det når jeg afviser ham… Hvad skal jeg gøre?

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat