Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min eks skriver til mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det med, at han har skrevet til dig og søger din opmærksomhed kan muligvis være et tegn på noget. Det er svært at sige, når jeg ikke er ham og ikke kender ham, men når han netop gør det, forsøger han jo på en eller anden måde at komme i kontakt med dig, hvilket vil sige, at han nok stadig synes, du er lidt spændende, at du stadig fylder noget for ham – og det er selvfølgelig også klart, når I jo har været kærester. Hvis du er meget forvirret over tingene, synes jeg, du skal give dig selv tid. Tænk alt godt igennem. Hvad fik dig til at falde for ham? Hvorfor synes du, han er sød? Hvad får dig til at være i tvivl? Stil dig selv spørgsmål, du kan svare på, så du får et overblik. Det er dog også helt normalt at være forvirret, og det er også helt okay. Derfor nævnte jeg også det med at give tid, så du kan finde ud af, hvilke følelser, der er på spil og tanker omkring det her. En anden god ting, som den anden kommentar foreslog, vil være at snakke med ham. Spørg ham, om han stadig føler noget for dig, siden han har skrevet. Spørg ham, hvorfor han ikke gad mere, sig til ham, at det følte du. Så kan du få alle trådene løsnet, så du ikke skal være så forvirret mere. Håber du kunne bruge noget af dette, ellers held og lykke ❤

  • Cami, 14 år

Du kunne måske gå sammen med han igen

  • Anonymous, 12 år

Vis du har følelser for ham så spørg ham det mindste du kan få er et nej er også selv igennem det

  • Miamissen12, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat