Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min BFF er irrerterne

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har ikke særlig god til så noget men snak med din ven om det jeg ved godt ar det ikke er meget hjælp og unskyld for det men håber alivel at det hjælper lidt kh Den dårlige til kærlighed 🔮✌️💟

  • Den dårlige til kerlighed, Pige, 16 år

Hejsa. Jeg kan godt forstå du synes det er irriterende, det ville jeg nok også selv. Mit bedste råd til dig er at få snakket med din BFF om det, for som bedstevenner er det vigtigt at kunne snakke om de ting. Prøv også at undgå at blive jaloux eller sur på din BFF, bare så det ikke ødelægger jeres venskab. Men husk, man behøver heller ikke altid have en kæreste, for når man er ung kan det være rigtig svært. Jeg ville anbefale bare at være rigtig gode venner med alle i din klasse, også vente nogle par år til at få en kæreste. 🙂

  • S, Pige, 15 år

Jeg syntes helt klart at du burde fortælle den dreng hvordan du har det. Det burde du nok også fortælle din veninde. Hvis hun ikke kan forstå det, så burde i ikke være venner. Du fortjener så meget mere end det du får lige nu. Du er bare sådan en queen. Be strong.

  • Cool girl, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat