Brev

Kan ikke få det ud

Hej er en pige på 12 år og ved ikke hvordan jeg skal sige at jeg er til piger.

Jeg har vidst at jeg var til piger i snart 4 måneder

og ved seriøst ikke hvordan jeg skal sige det.

Jeg er nemlig bange får hvordan de vil redigere på det

og har ondt i maven når jeg prøver at sige det

plssss hjælp!!!!

Håber virkelig at i kan hjælpe mig.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Jeg er 14 år og er lige kommet ud som bi og ikke-binær til mine forældre, det var en af de sværeste ting jeg har gjort i mit liv.
Først vil jeg gerne sige at det ikke haster, du behøves ikke at sige det før du er klar.
Det kunne prøve at starte med at tale ed nogle af dine tætte venner omkring det.
Jeg gjorde det over beskeder, det har jeg altid syntes er nemmer end ansigt-til-ansigt. Du kunne også skrive et brev, hvor du forklare alting på den rigtige måde, så behøves du heller ikke at bekymre dig om at glemme noget.
Håber du kunne bruge mit råd:)
KH mig

  • Mig, ikke binær, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat