Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig?

Hej alle:-)

 

Jeg er en pige på 12 år. Jeg er forelsket i en dreng jeg arbejder sammen med, vi arbejder sammen i vores lokale svømmehal.

Drengen jeg er forelsket i er 13, vi går på samme skole men han går i 7 klasse og jeg går i 6 klasse.

 

Vi griner altid meget når vi er sammen, han griner af mine jokes!!! Noget jeg er i tvivl om er, jeg er meget højer end ham og det plager mig meget om han synes det er mærkeligt!

 

Det her er mest et spørgsmål til drengene, ville i synes det ville være mærkeligt at være kærester med en pige er er både yngre og højer end jer selv???
 

Kærlig hilsen
En fortvivlet og forvirret pige:-)

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej.

jeg er en pige på 13. Jeg har en kæreste og jeg er højere end ham. Det er ikke mærkeligt at du er højere end ham fordi piger udvikler sig før drenge. Hvis han elsker dig er det nok ligemeget.

  • Regitze, 13 år

Hej pige på 12 år!
Super fine svar du har fået af de andre læsere herinde, jeg synes dog at du fortjener et svar en en der er lidt ældre også.
For at besvare dit spørgsmål meget direkte: NEJ! det er slet ikke mærkeligt at du er højere end ham.
Det er helt normalt at piger kommer tidligere i puberteten end drenge. Personligt begyndte jeg først at “skyde i vejret” da jeg var 16-17 år gammel. Der er slet ikke noget galt i at pigen er højere end fyren.
Jeg vil gerne gå en lille smule dybere med dit spørgsmål end bare det.
Mange af de andre fine mennesker, skriver at du skal invitere ham i biografen eller lignende. Det er selvfølgelig en rigtig god idé! Jeg forstår udemærket at det kan blive utrolig akavet i øjeblikket, men jeg tør love dig for, at man får det bedre bagefter!
husk på: Det er kun så akavet som man selv gør det
Få ham til at grine, så skal det nok gå alt sammen – held og lykke med det 🙂

Svar: mange tak for dit brev:-) Jeeg er sååå glad for at høre det me drengenes udvikling! Jeg har virklig spekuleret meget på det:-3 Så Jeg sætter virklig pris på det!
KH cillemus

  • Anonymous, 12 år

hej.
jeg er en pige på 13. Jeg har en kæreste og jeg er højere end ham. Det er ikke mærkeligt at du er højere end ham fordi piger udvikler sig før drenge. Hvis han elsker dig er det nok ligemeget.

Svar: Tak for dit svar det er så fedt jeg har fået så mange svar på mit brev:-) fedt at høre at det er meget normalt at være højer end drengene!
Kh Cillemus

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat