Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Syndes du skal spørge ind til hvorfor han handler som han gør. Ellers kig ind ad og spørg digselv om han virkelig er det værd. Du fortjener bedre og der er så mange andre søde drenge der ude!!❤️

  • Anonym, Pige, 16 år

Der er 2 ting du kan gøre
1. Tænke over at han måske ikke er så god til det der med romantik og han ved ikke helt hvad han skal skrive så han skriver bare “ilm” eller måske har han ikke tid til at skrive fx han har en dårlig dag eller hans forældre siger de vil tage hans mobil så bliver han nød til at skrive korte ord.

2. Du kan finde en der er bedre end ham der er mange der ude som er søde.

Håber du kan bruge det til noget❤️

  • Nitch64, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat