Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

KÆMPE CRUSH!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du sagde at du havde haft et crush på ham som gik over efter noget tid, og nu har du så fået det tilbage. Jeg syntes at du måske burde vent en lille smule med at sige hvad du føler. Jeg har engang selv prøvet det med at springe ud i det for hurtigt, og kom til at såre en.

Så det jeg siger er, prøv at vent lidt, og se om det ikke bare er endnu et lille crush

  • dreng, Dreng, 16 år

Hej med dig min ven.

Det er pisse sejt af dig, at du lader din veninde tage til skolebalet med ham selvom du kan lide ham, det er sødt at du tænker på dem, selvom at det må være lidt svært for dig<3

Måske kan han også lide dig, det kan du vel ikke vide før du spørger ham, det kunne du prøve at gøre?

Det er nok ikke særlig rart at i begge to kan lide ham, det forstår jeg godt, måske burde du snakke med din veninde om det, så der ikke opstår et problem, jeg ved godt det måske er lidt svært at snakke med din veninde om det, men det er nok bedst at få snakket<3

Men dejligt at der er en du synes der er sød:)

Hel og lykke<3
Kh

  • N#, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat