Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg hved ikke hvad jeg skal gøre

Hej jeg er en pige på 12 år

og jeg har lige fundet udad

at min ekskæreste har

været sammen med en anden

imens vi var kærester

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Ikke for at lyde hård men jeg ved selv at i den der alder er kærester mest bare “for sjov” så jeg ved godt det kan være svært men prøv at lade vær med at tænke så meget over det❤️

  • C, Pige, 12 år

jeg ved godt, det er mega nederen, men nogle gange, så er ting bare træls. Prøv at lave noget andet sjovt sammen med dine venner eller familie og lad være med at tænk på din eks. Det siger meget mere om din ekskæreste, at personen har været sammen med en anden, end det siger om dig. – fordi du er helt perfekt, som du er.
og når du bliver ældre, har du også udforsket dit kærlighedsliv mere, så du ved hvem, der er den rigtige for dig. du er trods alt kun 12 år, og der kommer mange andre personer, end din eks.

  • hat#, Dreng, 16 år

Det er jeg ked af at høre. Men helt ærligt han er ikke en del af dig nu og du skal bare være ligeglad og fokusere på noget andet.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat