Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg føler mig ikke pæn nok til at kunne få en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare tá den med rog er selv 17 og har aldrig kysset nogen før men jeg tror som pige er det lidt nemmere fordi man bliver mest spurgt af drenge end man selv skal men jeg tror mit bedste råd er at lad vær med at lade det haste drenge skal nok komme bare vent 😉

  • Dreng, Dreng, 17 år

Det er virkelig svært at vurdere sig selv. Jeg har også haft megasvært ved at bedømme mit eget udseende mens jeg jo sagtens kan se om andre piger er kønne eller hvad de er. Jeg var også kommet til den overbevisning at jeg nok var grim og ikke ville få kys eller en kæreste. Men så tog jeg mod til mig og spurgte to tætte veninder jeg har om deres helt ærlig mening. De sagde jeg var helt almindelig af udseende men så gav de mig nogen gode råd til at peppe mig lidt op. En bedre bh der kunne løfte mine bryster lidt, strammere bukser der ku fremhæve min røv, en lidt ændret frisure og en let makeup. Det gav mig helt vild meget selvtillid. Jeg har ikke prøvet og kysse nogen endnu men har faktisk fået en kompliment fra en pige i parallelklassen som kunne se jeg havde forandret mig. Så hvis du har en tæt veninde så prøv at åbne dig for hende og få hendes mening og måske gode råd.

  • Astrid, Pige, 14 år

Hej med dig 🙂

Når man skal finde en kæreste, skal man ikke kigge på udseende, men personlighed. Så vær dig selv, og elsk dig selv for den du er. Man vil altid havde følelsen af, at der er nogle som er smukkere end sig selv. Men alle er smukke på deres egen måde. VÆR DIG SELV!!! 🙂

  • Ria, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat