Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

i tvivl om seksualitet

Hej.
Jeg er en pige på 12, snart 13, som er i tvivl om hun er til piger.

jeg har det i forvejen rigtig svært og har en rigtig svær periode pt som jeg også tænker at mange piger har når de når til den alder.

jeg er i tvivl på mig selv og får lavet en masse rod.

nå men udover det er jeg blevet i tvivl om min seksualitet.
altså jeg ved ikke om jeg er til piger…

Jeg er begyndt at tænke meget over det, hvor at jeg faktisk tvivler. altså jeg snakker jo tit med veninderne om pæne drenge osv… men jeg er bare begyndt at få et andet indtryk på det, og har også været inde og google det.

der er et par drenge fra min klasse som ville tage det rigtig tungt hvis jeg sprang ud an.g med at de kunne bruge det som et mobbe-angreb.

Håber der er nogen som kan give et par råd <3

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er helt enig med drengen ovenfor. Det haster bestemt ikke med at springe ud. Det er helt almindeligt at være i tvivl, tror – især for helt unge piger. Jeg var selv megameget i tvvil omkring lige der hvor jeg fyldte 13 og sexuelt meget forvirret. Jeg synes jeg havde kigget rigtig meget efter drenge men pludselig kom jeg i tvivl. Så oplevede jeg at jeg havde en soveaftale med en veninde hvor jeg oplevede tilfredsstillese og så var jeg pludselig sikker på jeg var til piger og var faktisk klar til at springe ud og fortælle både venner og familie om det. Jeggjorde det heldigvis ikke og et års tid efter fandt jeg ud af jeg var almindelig straight. dog uden at at jeg synes det var klamt eller noget, de følelse og erfaringer jeg havde haft med piger. Så mit råd er – vent med at springe ud.

  • Venus-pigen, Pige, 16 år

hej Med dig
Synes det er dit eget valg
Hvis du er til piger er du til piger
Det er ikke forkert og du bestemmer selv når eller om du vil sige det

  • Karoline, Pige, 10 år

Hver helt sikker først før du kommer ud og når/hvis du kommer ud så gør det til en du er helt sikker på at du kan stole på jeg er lesbisk og har vidst det siden jeg var 7 men er stadig ikke kommet ud

  • :], 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat