Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvornår ved man at man har noget med nogen?

Der er den her dreng,

som flirter virkelig meget med mig,

og jeg flirter tilbage.

Men nogle gange trækker jeg mig lidt

for er i tvivl om det er noget,

for gider ikke blive såret.

Han har tilbudt flere gange

at følge mig hjem fra byen,

og det har han gjort et par gange,

hvor vi har haft virkelig gode samtaler

og så det endt med et kram og farvel.

Jeg har aldrig haft noget med nogen,

så jeg ved ikke så meget.

Men hvordan tager man dette til næste stadie.

Vi er meget fysiske (hele tiden op af hinanden)

ikke kysset eller noget. (Kun kinden)

Men jeg har også været meget i tvivl

om jeg ville noget med ham,

fordi jeg har det svært med

at vi har en masse fælles venner

og samme omgangskreds

og jeg går i klasse med hans bror,

og han går en klasse over mig.

Men nu vil jeg nok gerne.

Men ved ikke hvordan…

Og hvis jeg så skulle snakke med ham omkring det.

Hvordan kan jeg så sige?

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej,

Jeg tror bare du skal lade det komme lidt flydende hvis du vil have det så lidt akavet som muligt. Han lyder som en dejlig fyr, siden at i snakker så godt sammen, så hvis du føler så det i øjeblikket tror jeg sagtens du kan læne ind for et kys. Det der med fællesvenner og kontakter kan også virke nervepirrende, men i denne her alder sker der alligevel så mange spontane ting osv, så hvis det nu går op for dig at han ikke lige var noget for dig, er der intet i vejen med at stoppe det, jeres venner skal nok kunne forstå det.

Og alligevel: man kan jo aldrig være helt sikker på om den anden person gengælder følelserne, men jeg tror altså der er noget siden han selv har tilbudt at følge dig hjem og at i snakker godt sammen:)

Håber det fik løst en smule spændinger<3

  • Jordbærpigen, Pige, 16 år

Jeg støtter op om jordbærpigen,
Ud fra det du skriver, er der for mig tydelige signaler om, at han vil mere end venskab. Han bekymrer dig for dig, han lytter og er god til at snakke, også er i fysisk tætte. Man er generelt ikke fysisk tæt med en ven, og man kysser ikke normalt hinanden på kinden, hvis det var hvad du mente.

Måske er han lige så usikker på dig, som du er på ham, og venter på du giver et signal, eller at du opfanger hans. Hvis du vil ham, skal du smede mens jernet er varmt.

Næste gang i er tætte, og i kind kysser, så prøv at sig nogle behagelige lyde som “Mmm”. Se ham derefter dybt i øjnene, og hvis han ser tilbage, og holder dit blik, så læn dig frem til et kys. Så kan du ikke give et mere tydeligt tegn. Hvis han op til et evt kys, spørg om kind kysset var dejligt, så svar noget i stil med “Ja, men ikke lige så godt som et rigtigt kys”.

Jeg tænker at hvis du siger det, vil han inden spørger om i skal prøve at kysse, skifte emne, eller spørger sig, om du har prøvet at kysse før.

Jeg håber på det sidste, for så kan du svare “Nej, for ham jeg gerne vil have skal være mit første kys, har endnu ikke taget initiativ”

Læg derefter armene og nakken på ham (hvis i tætte), og se ham dybt i øjnene, du kan herfra ikke have sendt et mere tydeligt signal. Hvis han ikke tager det, er han måske for langsom i opfattelse.

Skulle det, ske må du vurderer om du vil sige det direkte, at det ham du gerne vil have skal kysse dig.

Alt held og lykke søde ❤️

  • A, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat