Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan fortæller jeg mine forældre at jeg har en kæreste?

Hej…

Jeg har fået en kæreste,

og han vil gerne hjem til mig og se vores nye hus.

Men mine forældede ved ik at jeg ses med den dreng.

Bed ik om jeg må have en kæreste….

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

“Hej mor kan jeg tage en med hjem i morgen?”

Du behøver ikke sige I er kærester til at starte med, du kan bare sige “hej mor det her er Anton, vi går i parallelklasse”. Og så kan I ellers dimse rundt og hygge jer.

  • Dreng, Dreng, 16 år

Hej. Måske prøv at lægge det ind i en samtale som fx “og når ja, imorgen kan “han” så komme herhjem” eller “nåre ja mor, mig og “ham” er blevet kærester forresten”

  • Anonym, Pige, 13 år

Heh, jeg får lyst til at fortælle, hvordan mine forældre fandt ud af, at jeg havde fået min første kæreste. Nok mest for at vise, hvordan man nok ikke skal gøre….
Jeg var 16, da jeg fik min første kæreste, han var jævnaldrende. Af en eller anden grund holdt vi det hemmeligt for alt og alle i flere måneder. Vi gik i parallelklasse, så vi var heller ikke sammen i timerne og vi formåede at holde det skjult i frikvartererne.
Nå, men vi mødtes altid hjemme ved den af vores forældre det kunne lade sig gøre. Vi begyndte også at have sex. Så en dag, hvor vi var hjemme ved mig og havde sex og det hele spillede, ja hvad sker der så? Min mor åbner pludselig døren og kommer ind på værelset… Nok det mest pinlige jeg nogensinde har oplevet! Min mor var kommet tidligere hjem og jeg havde om morgenen sagt til hende, at jeg ville være hos en veninde og min mor havde så troet, at jeg havde glemt at slukke mit fjernsyn, for hun kunne høre et eller andet inde fra mit værelse, så hun ville gå ind for at slukke for det…..
Min mor syntes at det var lige så pinligt og hun blev nok også lidt forskrækket, hun lukkede i hvert fald hurtigt døren igen. Vi skyndte os at få tøjet på og jeg gik ud til hende. Hun sagde bare noget i retning af “nå I er så kærester” og så sagde hun det, jeg den dag i dag kan undre mig over, hvorfor vi ikke bare gjorde, nemlig: “Hvorfor har I ikke bare fortalt, at I var kærester, det får man da i jeres alder”. Og ja, hvorfor fortalte vi det ikke bare? Min far tog det faktisk med et smil, da han kom hjem senere på dagen. Nu har jeg så heldigvis også et ganske tæt forhold til mine forældre, det gjorde det hele meget lettere.
Her små 6 år efter er jeg i øvrigt stadig kærester med ham fyren😍❤️ Jeg ville stadig så meget ønske, at vi bare havde sagt, at vi var kærester, det havde gjort alting meget lettere. Dog kan jeg godt se det sjove i historien, når jeg sidder her og skriver.
Så mit råd må helt klart også være, at du skal fortælle det til dine forældre og jeg er meget enig i de råd, de andre har givet ovenover.
Det blev lidt langt, håber det går. Held og lykke med kærligheden❤️

  • Vicki, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat