Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan dropper jeg mit crush?

hey

jeg har det her crush, men han har en kæreste.

jeg bliver ved med at prøve, at overbevise mig selv om, at han er grim og dum, men det virker af helvedes til.

det værst er, at hans kæreste er en årgsang over ham og mig, og hun får mig til at føle mig som en lille pige.

kan I hjælpe mig?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Der er ikke noget forkert i at synes en dreng er sød, selvom at han har en kæreste. Du virker til at acceptere at han er i et forhold og derfor prøver at få dine tanker væk fra den her fyr. Synes ikke nødvendigvis at du behøver at gå og tænke dårligt om ham, for at få dine tanker væk fra ham. Prøv istedet at fokuser på noget andet og lad dig selv give naturligt slip. I nogle tilfælde kan det være endnu sværere at skulle “give slip”, hvis man presser sig selv for meget. Du har et langt liv foran dig, så lad dig ikke falde i med den her ene fyr. Du vil en dag møde andre søde fyre, som har den samme interesse i dig som du har i dem. Jeg kan også godt følge dig i at du kan føle dig en smule lille, men det vil man altid gøre når man går i en klasse under. Synes ikke at du skal lade det fylde hos dig, for det fortæller intet om din personlighed, at du går en klasse under hende.

Alt held og lykke, og prøv at se om du ikke kan få tankerne et andet sted hen.

  • Kristine, Pige, 18 år

Hej kan godt være du har prøvet det her men måske skulle du holde lidt afstand fra ham? Og måske begynde at være sammen med nogle andre eller bare fokusere mere på dine vendinder❤️

  • Viola, Pige, 23 år

Hey💜
Ved ikke om du har prøvet men.
Måske skulle begynde at holde mere afstand til ham? Begynde at fukusere mere på nogle andre drenge eller dine vendinder.
Du kan også se om du tror at deres forhold holder længe og hvis du VIRKELIG kan lide ham kan du jo også vente.

  • Viola, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat