Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp! Jeg ønsker mig en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror ikke man kan finde kærlighed hvis man bare leder efter den på den måde. Man kan selvfølgelig gå på dates og snakke med forskellige folk man møder og kan lide. Men man finder ikke langvarig ægte kærlighed hvis man rusher sig selv og prøver at finde en kæreste bare for at finde en kæreste.

Tænk lidt over hvorfor du så gerne vil have en kæreste. Måske ligger der dybere følelser bag det som man først skal tage sig af. Derefter må man acceptere at man ikke finder en kæreste bare fordi man gerne vil have en. Alting komme til sin tid.

Kender godt følelsen af længsel efter en kæreste der kan give opmærksomhed og kærlighed når man føler sig nedtrykt. Men det er ikke en længsel man har for evigt og man skal ikke finde en partner på grund af en kortvarrig følelse.

Vent til du føler noget for en person på et dybere niveau end bare fordi du vil have en kæreste.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej med dig
Du behøver ikke svare, blot reflektere, men jeg får lyst til at spørge dig om en ting:
Hvorfor vil du gerne have en kæreste? Hvad vil det give dig? Er det fordi alle andre har en? Er det det savn, du beskriver til sidst? For jeg er sikker på, der er masser, der kan lide dig (måske ikke romantisk(endnu)), men kan du helt ægte lide dem?

Mega fedt, du prøver at være dig selv! Ja, det kan være svært, men i mine øjne er det den eneste vej frem. Et forhold er ikke noget værd, hvis det er bygget på en løgn. Vis hele dig og lad dem komme til dig, som er et match og elsker dig for den du er. Og hvis nogen synes du er underlig, når du er dig selv, er det ikke et match. Det er ikke let, men simpelt.

Kram ❤❤❤

  • M, Pige, 16 år

Vent til du ikke er i tvivl. Så er det også den rette

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat