Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJælp mig

Hej :/

 

Jeg har ødelagt min bedste vens og mit venskab. Hun er en pige, som jeg godt kan lide.

Hun ved godt at jeg kan lide hende, men har en kæreste, men de har godt nok slået op, hvilket jeg ikke vidste før i dag, så da jeg igår prøvede at flirte lidt med hende spillede hun med.

 

Idag skriver hun så til mig og er sur på mig. Jeg forstår ikke hvad jeg har gjort og skriver så hvad jeg har gjort, hun svarer så at jeg skal lade være med at spille offeret.

Det endte så med at vi kom lidt op at skændes, og nu gider hun ikke skrive med mig igen på noget tidspunkt…

 

Hvad kan jeg gøre, har virkelig brug for hjælp, jeg er helt nede, og sygt ked af det

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

sige undskyld til hende og sige du mener det.

  • en pige der vil hjælpe dig, 11 år

Jeg vil for det først sige at du ikke skal tænke så meget over det. Jeg tror bare at hun havet en dårlig dag det har nok slet ikke noget med dig at gøre. nu ved jeg ikke hvor gamel du er men hvis du er teenge alderen så er det normal at man bliver hurtigt sur. Du har ikke gjordt noget forkert. Hvis hun bliver sur over sådan en lille ting så skulle du måske overveje om i skal være veninder for nogle gange er det bare sådan at man ikke passer sammen og jeg hved at det er hårdt. Men det er dit valg hvis jeg havedet stået i din siduation så havet jeg nok været ked af det og bange men jeg havet tænkt over det og et venskab er være end kærste sorg så jeg havet nok tænkt over er det endelig fær at hun kan blive sur på mig eller skal bare finde mig i det.
Håber det hjælper
PS hved godt at det lyder overdrivet men jeg har en slags skole psykolog og hun er god at snakke med i sær om problemer og hun havet sagt det samme

  • Avatar korra, 12 år

Du kunne finde hende og snakke med hende… unden at det skulle være over en skærm, det ville måske hjælpe.

  • Made0305, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat