Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP

Jeg er forelsket i min bff

og vil ikke være det

hun er min beste veninde

og vil ik ødelægge vores venskab,

hvad gør jeg?!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej.
Det kan godt ske at du kan blive forelsket i din bedste veninde, det har jeg også prøvet før.

Jeg ved ikke helt hvad du kan gør undskyld men det jeg gjord var at jeg først fandt ud af hvis min bedste veninde kunne lide drenge eller piger eller begge, så jeg tror du kan måske prøve at finde ud af hvis hun kan lide piger eller drenge eller begge, hvis hun kan lide drenge så er der ikke rigtigt noget af gøre med det men hvis hun kan lide begge eller piger så kan du siger hvordan du føler for hende når du er klar.

det er det jeg ville gøre, Undskyld for jeg ikke hjalp så meget men håber jeg hjalp lidt.

Hilsen Shu <3

  • Shu, Pige, 14 år

Prøv at snakke med hende eller en anden du stoler på. Jeg ved godt det er det svar man altid får, og nok er det sværeste at gøre.
Mærk godt efter. hvis du virkelig godt kan lide hende, men ikke vil det. OKay den ved jeg ikke helt hvordan man skal tackle men… du ved jo ikke om hun har det på samme måde, hvis du ikke taler med hende om det.

Du kan jo også bare prøve at spørge hende om det generalt fx. prøve at finde ud af om hun er til piger eller ej.
så kan I altid tage den der fra

  • Anonym, Pige, 12 år

Find ud af om hun også er til piger. Hvis hun ikke er, synes jeg du skal sige det til hende så det ikke bliver akavet imellem jer. Det er rarere hvis det er ude af verden. Hvis hun også er til piger kan du måske spørge hende om i skal være kærester men også respektere et nej

  • L, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat