Brev

Ham heletiden!:(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal tage den med ro og prøve at blive venner med ham, jeg troede engang at jeg var vild med en dreng men nu er vi gode venner og jeg kunne ikke forstille mig andet.

  • Bamsebjørnen, Pige, 12 år

Hej. Det lyder som om at du virkelig godt kan lide den her dreng, og derfor synes jeg, at du skal snakke med dine venner/veninder om det, at du vælger dem fra. Det kan være at de synes at det er lidt nemmere at blive valgt fra, når de ved hvad grunden er. Så i hvert fald bemærk dine venner om dit problem, og eventuelt vis dem det her brev, hvis du ikke ved hvordan du skal formulere dig. Angående drengen synes jeg, at du skal give ham plads, ellers risikere du, at skræmme ham væk. Så giv ham et stykke tid, hvor du venter på at han kommer til dig, og ikke omvendt. Derfra kan du lære ham bedre at kende, og blive venner med ham inden du tænker dybere over dine følelser for drengen. Det er også meget nemmere at være sammen med en og snakke med en man kender, så man ved hvad man skal lave, og/eller snakke om.

  • Aulena, Pige, 12 år

snak med dine tætteste veninder om hvordan du har det men altså nu er du kun 13 skal du trænke på at i kun stadig er “børn”

  • IKKE EINSTEIN!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere