Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ham heletiden!:(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal tage den med ro og prøve at blive venner med ham, jeg troede engang at jeg var vild med en dreng men nu er vi gode venner og jeg kunne ikke forstille mig andet.

  • Bamsebjørnen, Pige, 12 år

Hej. Det lyder som om at du virkelig godt kan lide den her dreng, og derfor synes jeg, at du skal snakke med dine venner/veninder om det, at du vælger dem fra. Det kan være at de synes at det er lidt nemmere at blive valgt fra, når de ved hvad grunden er. Så i hvert fald bemærk dine venner om dit problem, og eventuelt vis dem det her brev, hvis du ikke ved hvordan du skal formulere dig. Angående drengen synes jeg, at du skal give ham plads, ellers risikere du, at skræmme ham væk. Så giv ham et stykke tid, hvor du venter på at han kommer til dig, og ikke omvendt. Derfra kan du lære ham bedre at kende, og blive venner med ham inden du tænker dybere over dine følelser for drengen. Det er også meget nemmere at være sammen med en og snakke med en man kender, så man ved hvad man skal lave, og/eller snakke om.

  • Aulena, Pige, 12 år

snak med dine tætteste veninder om hvordan du har det men altså nu er du kun 13 skal du trænke på at i kun stadig er “børn”

  • IKKE EINSTEIN!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat