Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forivret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis han prøver at kysse/snave med dig igen og du ikke har lyst så siger du at du ikke har lyst og at han skal stoppe. Hvis han er så perfekt som du beskriver ham så forstår han det godt.

  • Hkbbc, Dreng, 15 år

mange tak

  • pigen der skrav brevet, Pige, 12 år

Hej.

Jeg kan godt se den situation du sidder i – det kan være meget grænseoverskridende, har været der selv.

Som #1 siger – hvis det sker en anden dag, og du af hvilken som helst grund ikke har lyst til at udføre det, som han har lyst til, skal du endelig sige fra! Hvis han virkelig er så god en kæreste, vil han sagtens kunne forstå dig, og vil helt sikkert respekterer dit valg. Du skal i hvertfald IKKE lade dig presse til at gøre noget du ikke har lyst til. Det skal komme 100% naturligt, og først når i BEGGE føler jer klar til det.

De bedste hilsner
Dr. Jones, 16 år.

  • Dr. Jones, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat