Brev

Forelsket i veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tak for hjælp💖

  • Pigen der skrev brevet, Pige, 12 år

Hvis hun siger du er begyndt at opføre dig underligt så synes jeg det haster med at få snakket ud om problemet. Hvis i er gode veninder tror jeg ikke du skal være nervøs, så kan i sagtens snakke om det uden det går ud over jeres venskab. Hvis hun siger hun kun vil være veninde med dig så respektere du det self og så forsætter i bare som veninder. Men hvis hun siger hun også er intresseret i dig kan i jo gå videre med det. Det er helt almindeligt at ha et crush på en veninde. Jeg havde det selv da jeg var 13 og vi fik snakket ud om det og det endte med en soveaftale. Så det hjælper at tale om tingene.

  • Liz, Pige, 14 år

Synes personligt det første svar på dit spørgsmål er meget umodent og for meget. Selvfølgelig skal du ikke onanere med din veninde.. Du er 12 og der kan ske meget endnu. Da jeg var på din alder havde jeg også “fantasier” med piger. Det kan meget snildt være du er biseksuel. Men hvis jeg var dig ville jeg trække vejret og nyde din alder, og først tænke over det når jeg blev lige lidt større:)

  • ;), Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat