Brev

Forelsket i en pige men er hun også gay?

Hej jeg er en pige (Non binær) på 12 år og jeg er pansexuel.

Mit problem er at jeg går i klasse med den her pige,

jeg er rimelig vild med hende, men jeg ved ikke om hun gay.

Hun klapper mig tit i røven, men jeg ved ikke om det bare er for sjov.

Der er et rimelig godt fællesskab i min klasse

så jeg kender hende rimelig godt,

jeg ville gerne snakke med hende,

men jeg bliver bare så akavet når jeg snakler med piger,

fordi jeg for det meste er sammen med drenge.

Jeg tror ikke hun er gay men hun kunne godt være bi

eller måske prøver hun bare at gemme det væk, hvis hun er gay,

men umiddelbart er hun hetro.

Jeg har ikke noget konkret spørgsmål, jeg bare brug for hjælp

Hilsen Phillip ( Det er ikke mit rigtige navn)

Non binær, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes sagtens du kan tage de her klap i røven som afsæt for en samtale. Jeg gjorde det selv for havde en veninde der blev ved at klapse mig i røven. Så en dag hvor vi var alene og havde god tid der tog jeg den lange snak med hende. Hun åbnede op og fortalte om baggrunden for klappene. Vi fik snakket virklig dybt om vores sexualitet og det hele sluttede med en tilfredstillese. Jeg var glad for jeg havde taget modet til mig og snakke med hende. Så jeg synes sagtens du kan bruge hendes klap i numsen som baggrund for en samtale. Så finder du nok ud af hvor hun står henne.

  • Michelle, Pige, 14 år

Hej non-binær på 12.

Jeg er selv forelsket i en pige og det bliver også altid akavet når vi skal til at tale sammen. Jeg vil sige at du godt kan snakke med hende om de der klap i numsen.

Næste gang hun gør det, så spørg lidt ind til det. Du kan langsomt begynde at snakke om sexualitet og køn se om hun er med på snakken?

Du virker som en virkelig selvsikker person og hvad er det jeg altid siger? Der er ikke noget mere sexet end folk der er selvsikre!

Der er faktisk blevet lavet forskning der viser at sexualitet er flydende såå… Måske er hun hetro nu men kan sagtens tænde på kvinder i næste uge?

Hav det godt!

  • Snsn, Pige, 16 år

Klap i røven plejer gerne være et sexuelt signal. Og som en siger kan sexualitet sagtens være flydende så selv om hun udadtil er hetero kan det godt være hun er til noget. Så næste gang hun klapper dig i røven så prøv og tag en god snak om sexualtitet. Du kan selv prøve at åbne op og så se om ikke hun gør det samme. Held og lykke med det.

  • Pigen der hjælper hvor hun kan, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat