Brev

Forelsket i bedste veninde’s kæreste..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis han har en kæreste er jeg nødt til at sige at jeg ikke tror han kan lide dig som mere end en ven. Om han beskytter én i dødbold og måske nu kun gør det ved dig vil jeg heller ikke se som et tegn på at han kunne lide dig dsv. Det med at drille og grine med en ligger ofte til personen at være sådan overfor alle han snakker med. Jeg tror dsv. sandheden er at han bare begynder at kunne lide dig som ven, MEN hvis han engang slår op med hans nuværende kæreste, kan du begynde at flirte med ham og se hvor det fører hen. Men jeg er desværre nødt til at sige han ikke har gjort noget der tyder på at han kan lide dig ud fra det ud fortæller.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Spørg ham om han kan lide dig en dag hvor i er alene og hvis han siger han kan lide dig så sig pænt tak din veninde er vigtigere er hun ikke? Det afgøre du men jeg anbefaler at du bare glemmer ham, hvis du ikke vil såre din veninde

  • Pige, 12 år, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat