Brev

Forelsket i bedste veninde’s kæreste..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis han har en kæreste er jeg nødt til at sige at jeg ikke tror han kan lide dig som mere end en ven. Om han beskytter én i dødbold og måske nu kun gør det ved dig vil jeg heller ikke se som et tegn på at han kunne lide dig dsv. Det med at drille og grine med en ligger ofte til personen at være sådan overfor alle han snakker med. Jeg tror dsv. sandheden er at han bare begynder at kunne lide dig som ven, MEN hvis han engang slår op med hans nuværende kæreste, kan du begynde at flirte med ham og se hvor det fører hen. Men jeg er desværre nødt til at sige han ikke har gjort noget der tyder på at han kan lide dig ud fra det ud fortæller.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Spørg ham om han kan lide dig en dag hvor i er alene og hvis han siger han kan lide dig så sig pænt tak din veninde er vigtigere er hun ikke? Det afgøre du men jeg anbefaler at du bare glemmer ham, hvis du ikke vil såre din veninde

  • Pige, 12 år, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat