Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket (hjælp!!)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes bare du skal prøve at snakke med ham. Det kan være, at han har det ligesom dig🙂

  • Anonym, Dreng, 12 år

Hej søde
Jeg forstår dig godt. Hvis jeg var dig ville jeg helt klart add’e ham på snap. I min klasse er det ikke mærkeligt at skrive sammen med en dreng. Jeg ved godt hvor svært det er at snakke med ens crush (selvom jeg ikke har haft en endnu). Men bare prøv at komme tættere på ham og måske på et tidspunkt kan du så begynde at spørge ind til om han synes du er sød osv.

  • Tu, Pige, 12 år

hej. jeg har lige været i samme situation som dig og ved hvordan du har det. jeg vil råde dig til af tale med din veninde om det og fortælle hende af du faktisk også har følelser for ham og fortælle hende af du ikke bestemmer hvem du har følelser for og det vil jeg tro på af hun ville forstå. og så skrev du også de der små ting du har lagt mærke til, det vil jeg nu nok sige af han er vild med dig men hvad ved jeg måske skal du gå ind på vi unges hjemme side og tag testen er han vild med mig, det gjorde jeg i den situation og nu den dag idag er jeg kærester med ham! det jeg prøver af sige med det her er af man bare skal springe ud i det, måske er han vild med dig men tører *staves* ikke af spøge om k. jeg vil råde dig til af vis du er klar til af få en k så lig lidt an på ham se om han kan lide det, vis han kan skal du bare være modig og spøge. men husk det er bare min mening vis det ikke fugere for dig skal du ikke gøre det

med venlig hilsen en pige.

  • emma, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat