Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket

Hej.

Jeg er en pige på 12,

og er forelsket i en på 15!!

Btw. han er min træner’s assistent

og jeg tænker bare hele tiden på ham.

men jeg tør ikke at sige det til ham,

at jeg kan lide ham.

Fordi han kan nok ikke lide mig pga. min alder

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey smukke. Der er helt normalt at være forelsket i nogen der er lidt ældre end en selv det har jeg også prøvet. Der var jeg forelsket i en vikar på min skole men jeg vil dog sige at fordi du er så nu i det her med føler og kærlighed synes jeg du skal mærke rigtig rigtig godt efter om du virkelig kan lide ham og hvis du kan det så go for it bare du passer på dig selv

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hey pige, det er dejligt at du kan lide den her dreng, men jeg tænker at du bare skal tage det som det kommer og ikke haste med det. Det kan ende med at du får dit hjerte knust, hvis han ikke gengælder dine følelser, men ellers synes jeg du skal blive ved med at drømme!:)

  • boobliboob, Dreng, 10 år

Jeg har haft det på præsis samme måde. Jeg havde på et tidpunkt et crush på en der var 4 år ældre end mig. Og jeg tog alle chancerne og flirtede med ham. Og vi fik også lidt noget men så skulle han flytte.. men prøv at tage chancer prøv og flirte lidt med ham og hvis han tager det på en mærkelig måde så kan han nok desværre ikke lide dig tilbage og sådan er det nogle gange:(

  • 13 årig puge, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat