Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse ?

Hej BB

 

Der er den her dreng som går i min klasse. Han hedder , jeg tror at jeg er hel vild med ham, hver gang han snakker til mig kan jeg verken snakke eller bevæge mig, jeg får røde kinder… men her på det sidste har han lagt meget mærke til mig…han har forsvaret mig over for en af de andre drenge, han giver mig Highfive og kigger meget på mig.

 

Men der er også den her pige Josefine hun hænger på ham hele tiden !!! Hun sidder op af ham i timerne, og krammer ham i frikvarterene… jeg er bange for om han kan lide hende !

 

Please hjælp mig… hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Prøv at begynde en samtale med ham på Facebook eller sådan noget, og se om han begynder at sende hjerter, fordi hvis han sender hjerter er der nok lidt i mellem jer (alt efter hvilken alder i er)
Ellers ved jeg ikke hvad du kan gøre, dsv. 🙁

  • Jeg vil prøve at hjælpe, Dreng, 15 år

Hej, har selv prøvet et kunne lide en fra min klasse. Som oven i købet, var/er en af mine bedste venner. Men ja altså vi skrev meget sammen, og fik en “flirt”. Og en af mine veninder som selv havde en kæreste, hang helt vildt op ad ham. Og vi stoppede med at “have” noget, pga jeg ikke kunne klare at se dem sammen. Det var nok det dummeste jeg nogensinde har gjort, så mit råd er at du skal prøve at sige det til ham.

  • netto, 15 år

Hej. Jeg ved ik he,t hvor gammel du er..? Det har også ret meget at sige..
Hvis du skriver meget med drengen, SMS el. Facebook eller hvis i bare er sammen, kan du prøve at opfordre til fx. At lege s p el. k eller 20 spørgsmål (en leg hvor i for lov at spørge om hvad du har lyst til) kan du prøve efter et par runder prøve at spørge ind til den anden pige. Spørg måske: er der noget mellem dig og josephine? Eller har du nogensinde haft nogen følelser for mig?
Så for du lov at få det at vide på en naturlig måde.
Igen, jeg kender ikke din alder, men hvis han kommer med en “dirty” kommentar, betyder det helt sikkert også noget (medmindre han er en fuckboi.) eller hvis han sender hjerter eller flirtende kommentarer så er der helt sikkert noget.

En anden strategi kunne også være at spørge josephine. Jeg ved ikke hvor godt jeres forhold er men hvis i er gode venner kan du ho sagtens spørge hvis ikke, skal det nok være mere diskret. Eller spørge nogen af jeres fælles-venner om de har hørt hende snakke om drengen.

Hvis ikke du kan bruge det der, må du nok bare se hvad der sker med tiden.
🙂

  • Drengpå14, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat