Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal gå hen til hende og spørger om der re nogle drenge hun kan lide, og om hun stadig kan lide ham. Hvis hun kan lide ham vil jeg overveje meget grundtigt om du helst vil ham. I er jo som du siger bedste veninder, og venskab er større en enddreng. Jeg er ret sikker på at hun vil blive sur på dig, hvis du dater ham, fordi athun enten kan lide ham, eller måse syntes at han er en kæmpe idiot. Jeg syntes at hvis hun siger nej så kan du sige de til hende og spørger om hun syntes det er oay hvis du dater ham(:

  • anonympge13år, 15 år

Snak med hende!! Det er helt klart det bedste du kan gøre, så opstår der ikke misforståelser.

  • Sophie, 14 år

Hej pige på 13 år. Venner og forelskelse er mixet sammen er svært. Jeg synes at hvis du virkelig holder af din ven så skal du bare sige hvad du føler. Et kæreste forhold er intet værd hvis du ødelagde et venskab for det. Hvis hun bliver sur på dig så skal du bare huske at du gjorde det rigtige og kom til hende først. Hvis hun virkelig er en rigtig ven så vil hun forstå det i sidste ende.

  • sign, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat