Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forælsket i min bedste drengeven…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Jeg er ikke særlig god til at skrive kommentarer, men jeg vil gøre forsøget. For det første er jeg en dreng på 14 år, som har oplevet forelskelsens op og nedture. En af mine første erfaringer er, at næsten ingen forelskelse varer for evigt. Det er dermed ikke sagt at du ikke skal springe ud i det, eller at han ikke gider at være kærester med dig. Men det jeg mener er mere, at på et eller andet tidspunkt, så brister lykken, især når man er ung. Jeg kender dig jo ikke personligt, men jeg har lavet en del “fuck-ups” i mine tidligere 2 forhold, som jeg fortryder så meget. Men hvis der er to der er vilde med en dreng, så er der jo typisk ingen udvej hvis begge parter vælger at spørge ham – uvenskab. Du skal også tænke på om han nu er den rette? Eller om han måske er lidt for populær i klassen? Jeg vil ikke være hård, men de populære drenge har det ofte med at finde nye flirts efter noget tid. Det er dermed ikke sagt at det sker for dig og ham, men overvej det. Men hvis du virkelig godt kan lide ham, så tag en snak med din veninde om hendes følelser og dine følelser til ham. Ikke konkurrer om ham, men lad ham vælge en af jer, og selvom den anden bliver såret, så har i givet ham et valg. Lad ham finde ud af hvem han bedst kan lide, og hvem han kunne tænke sig at være sammen med. Men jeg syntes alt i alt at du burde følge dit hjerte. Det er trods alt kærlighed, og selvom at der er en statistisk lav chance for at det lykkedes i mange år, så kan det altså godt lade sig gøre, bare tro på det! “Når noget er perfekt, er det ikke fordi det er fejlfrit, men fordi du ikke ønsker det anderledes.” – Ukendt. PS: Ja jeg ser nogle gange glasset halvt tomt, i stedet for halvt fuldt.

  • Overskrift, 14 år

Få en som ikk kan lide ham til og spøger om han kan lide dig

  • Anonymous, 12 år

Du kunne måske spørge en anden veninde om hun ikke kunne spørge ham om han kan lide dig. Hvis han kan lide dig er det jo dejligt borset fra det med din bff men måske kunne i finde ud af det sammen? Hvis han siger nej tror jeg det bedste ville være at glemme det….(:

  • Miig..(;, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat