Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For tidligt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

tag fra det her råd hvad du synes.
Jeg havde en kæreste da jeg var 13 år. Jeg sagde det aldrig til mine forældre fordi jeg tænkte de vil synes jeg ikke var gammel nok.. jeg kan sige dig at det ikke er vigtigt at have en kæreste i din alder. Og hvis du spørger mig. Så er det ikke ægte kærlighed (hvis man kan sige det). Selvom jeg skrev og snakket helt vildt meget med min kæreste fra dengang er det ingenting og jeg mener ingenting. I forhold til det jeg har nu. da jeg var 16 fik jeg en kæreste som jeg beskrev til venner og familie som min første kæreste selvom det jo faktisk ikke er. Vi har været sammen i 7 måneder nu. Det jeg føler for hende er helt vildt utroligt. Jeg kan slet ikke beskrive hvordan det føles.

Jeg tror ikke jeg fortryder at have en kæreste da jeg var 13, men jeg ville bare sige at det er ikke vigtigt og det kommer til at følles helt fantastisk når du rent faktisk bliver forelsket. Men jeg kan ikke bedømme om du nu rent faktisk er helt forelsket. Det er op til dig selv at mærke efter

  • en gut, Dreng, 17 år

Hejsa
Jeg synes det lyder som om at du er en af de heldige piger der, der har en rigtig god chance hos en dreng. Spring ud i det og se hvordan det går. Tag den med ro i forholdet hvis det er det du har brug for.
Det at sige det til sine forældre kan være super svært. Så fortæl det når du føler dig klar. Fortæl det Fx mens i spiser, eller på et andet tidspunkt hvor i er sammen, og stemningen mellem jeg er rolig og god.

Jeg håber det hjalp😉

  • Pige på 13 år, Pige, 16 år

Hej pige på 12 år
Jeg syntes at hvis du selv føler dig klar så skal du følge dit hjerte og springe ud i det hvis det så bliver for meget kn du altid trække dig tilbage igen og det med sine forældre i starten kunne i måske starte lidt stille fx varegørelse hjem fra skole sammen eller finde en anden måde at være sammen du behøves jo ikke sige til dine forældre helt fra starten bare sig det er en ven eller noget og hvis det så går imellem jer og du fler dig klar kan du bare sige det til dem det vil de nok repektere
Håber mit råd hjalp❤️

  • Beautie, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat