Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er jeg til piger??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej (:
Jeg forstår godt at du ikke har lyst til at spørge eller snakke med andre om hvordan man finder ud af sin seksualitet. Det er ikke for alle, at det er helt åbenlyst, og der er også forskel på hvornår man finder ud af det. Der er ingen grund til at skynde sig med at finde ud af det, og det er heller ikke sikkert det forbliver det samme. Hvis du er utålmodig kan du prøve at eksperimentere lidt med det, se på hvad du bliver tiltrukket af. Jeg fandt først selv ud af min seksualitet (som er biseksuel) da jeg var 14, men kender selv mange som viste det før og mange som ikke ved det endu. Giv det tid, og så kommer det helt af sig selv
Vh. Mig❤

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg er 12 og er forelsket i en pige og . En dreng, siden jeg var lille vidste jeg at sådan noget ville ske pga. Hormoner. Jeg ved ikke om det er en fase eller evigt, jeg håber det er evigt. Det kan altså være en fase.

  • Pige, Pige, 12 år

Hej pige på 12 ☺️ Jeg er en pige på 14, og jeg er stadig i gang med at finde ud af hvem jeg kan lide. Det er helt okay ikke at hvide det, og det er også meget normalt at man er forvirret.

Bar husk, at ligemeget hvem du kan lide, er helt op til dig

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat